LA LIGA

Έιμπαρ - Ατλέτικο 2-0: Ήττα-μαχαιριά για τους Μαδριλένους

Atletico Madrid players react at the end of the Spanish Super Cup Final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Monday, Jan. 13, 2020. (AP Photo/Hassan Ammar)
Atletico Madrid players react at the end of the Spanish Super Cup Final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Monday, Jan. 13, 2020. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με 2-0 στο "Ιπουρούα" από την Έιμπαρ και είδε την απόστασή της από την κορυφή της La Liga να αυξάνεται στους οκτώ βαθμούς (VIDEOS).

Μετά το τρίποντο που πήρε η Ρεάλ απέναντι στην Σεβίλλη στο Μπερναμπέου (1-0), η Ατλέτικο ήξερε πως χρειαζόταν μόνο νίκη στο "Ιπουρούα" για να διατηρηθεί στο -5 από την κορυφή, όμως το φινάλε του αγώνα την βρήκε στο -8 και με διαλυμένη ψυχολογία.

Και αυτό γιατί μετά την απώλεια του ισπανικού Σούπερ Καπ από τους μερένγκες στην Τζέντα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Έιμπαρ, σε ένα ματς που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να πείσει πως μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μπούργος με προβολή στο 10' και ο Εξπόσιτο στο 90' με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, που την εκτόξευσαν στο +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού, με την Ατλέτικο από την πλευρά της να γνωρίζει μόλις τη δεύτερη ήττα στην ιστορία της από τη συγκεκριμένη ομάδα και πρώτη μετά από το 2001!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Λεγκανές - Χετάφε 0-3 (12' Καμπρέρα, 21' Νιόμ, 33' Μάτα)

Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Λεβάντε - Αλαβές 0-1 (64' Βιδάλ)

Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη 2-1 (57' 69' Καζεμίρο / 64' Ντε Γιονγκ)

Οσασούνα - Βαγιαδολίδ 0-0

Έιμπαρ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (10' Μπούργος, 90' Εξπόσιτο)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Μαγιόρκα - Βαλένθια (13:00)

Μπέτις - Ρεάλ Σοσιεδάδ (15:00)

Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ (17:00)

Μπιλμπάο - Θέλτα (19:30)

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ - Σεβίλλη 2-1: Ο Καζεμίρο ντύθηκε Μπενζεμά
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ