LA LIGA

Η Λεγκανές ζητά επανάληψη του ματς για λανθασμένη χρήση VAR στο πέναλτι του Σιόβα

Η Λεγκανές ζητά επανάληψη του ματς για λανθασμένη χρήση VAR στο πέναλτι του Σιόβα

Η Λεγκανές ζητά την επανάληψη του ματς με τη Λεβάντε - στο οποίο γνώρισε την ήττα (1-2) - για μη σωστή χρήση VAR στο πέναλτι που σφυρίχτηκε για ανατροπή του Ροζέρ Μαρτί από τον Δημήτρη Σιόβα καθώς θεωρεί ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής ενώ η επικοινωνία έγινε με κινητό τηλέφωνο! (VIDEO)

Η Λεβάντε πέρασε από το Μπουτάρκε με 2-1 επί της Λεγκανές, η οποία δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία (20ή) θέση της ισπανικής Liga.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροζέρ Μαρτί. Η παράβαση σφυρίχτηκε ύστερα από ανατροπή του σκόρερ από τον Έλληνα αμυντικό των γηπεδούχων, Δημήτρη Σιόβα.

Η ομάδα του προαστίου της Μαδρίτης ζητά επανάληψη του ματς, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος, Βικτόρια Παβόν. Οι πεπινέρος υποστηρίζουν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής και ο διαιτητής, Μουνουέρα Μοντέρο, δεν έκανε σωστή χρήση του VAR.

"Συνέβησαν σημαντικά πράγματα, καθώς μας σφύριξαν πέναλτι εκτός περιοχής. Ό,τι δηλαδή συνέβη και στη Βαλένθια. Το VAR δεν λειτούργησε σωστά. Δεν αισθανόμαστε ότι παίζουμε με τις ίδιες συνθήκες με άλλες ομάδες. Θα ζητήσουμε να ξαναγίνει το ματς από το λεπτό στο οποίο καταλογίστηκε το πέναλτι. Ο δικηγόρος μας δουλεύει για την καταγγελία", υποστήριξε η Βικτόρια Παβόν.

Σε εκείνο το σημείο η επικοινωνία ανάμεσα στην κεντρική αίθουσα του VAR και τον διαιτητή παρουσίασε επιπλοκές. Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ η επικοινωνία χάθηκε εντελώς. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Λεγκανές η επικοινωνία έγινε μέσω κινητού τηλεφώνου (!) του τέταρτου διαιτητή με τον διαιτητή VAR! Δεν έχει γίνει γνωστό το περιοχόμενο της συνομιλίας, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca o VAR, Άλβαρεθ Ιθκιέρδο, είπε στον διαιτητή, Μουνουέρα Μοντέρο, ότι ήταν πέναλτι. Δείτε τη φάση στο 0:50:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ