LA LIGA

La Liga: Άναψε πράσινο για παιχνίδια Παρασκευή και Δευτέρα η Ομοσπονδία

La Liga: Άναψε πράσινο για παιχνίδια Παρασκευή και Δευτέρα η Ομοσπονδία

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας επέτρεψε στη La Liga τη διεξαγωγή παιχνιδιών Δευτέρα και Παρασκευή, ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτερα η τρέχουσα σεζόν.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) βρίσκεται σε διαμάχη με την La Liga για τη διεξαγωγή αγώνων του πρωταθλήματος τις ημέρες Παρασκευή και Δευτέρα.

Παρόλο που την Τετάρτη (27/5) το Δικαστήριο απαγόρευσε το αίτημα της La Liga και επέτρεψε την πραγματοποίηση αγώνων μόνο την Παρασκευή, η Ομοσπονδία θέλησε να δείξει σημάδια καλής θέλησης και συνεργασίας με την διοργανώτρια Αρχή, σύμφωνα με την Marca. Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία τόνισε ότι για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της φετινής σεζόν επιτρέπει τη διεξαγωγή παιχνιδιών αυτές τις δύο ημέρες.

Επιπλέον κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται για μέρος των διαπραγματεύσεων που θα ξεκινήσουν μεταξύ των δύο πλευρών. Το σκεπτικό της RFEF βασίζεται στο γεγονός ότι η Παρασκευή και η Δευτέρα δεν είναι φιλικές προς τους φιλάθλους. Όμως, επειδή οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Μάλιστα, η Ομοσπονδία ενημερώνει ότι θα δώσει το "ok" και για την εκκίνηση της επόμενης σεζόν σε περίπτωση που τα πρώτα παιχνίδια γίνουν χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέσι: "Λες και ξεκινάμε από την αρχή"
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πολύ κοντά στον Χάμες Ροντρίγκες
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ