LA LIGA

La Liga: Με το δεξί η Γρανάδα κόντρα στην Μπιλμπάο, διπλό η Οσασούνα

La Liga: Με το δεξί η Γρανάδα κόντρα στην Μπιλμπάο, διπλό η Οσασούνα

Η Γρανάδα μπήκε με το δεξί στην 1η αγωνιστική της La Liga, καθώς επικράτησε 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην έδρα της. Διπλό για την Οσασούνα κόντρα στην Καντίθ.

Η σεζόν 2020/2021 ξεκίνησε το Σάββατο (12/9) για την La Liga. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας η Γρανάδα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στην Μπιλμπάο, μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Γιανγκέλ Ερέρα με κεφαλιά στο 48ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Μοντόρο. Η Γρανάδα έκανε δύο τα τέρματά της στο 53' με σουτ του Λουίς Μίγια έξω από την περιοχή.

Το πρώτο της τρίποντο πανηγύρισε και η Οσασούνα, η οποία κέρδισε με 2-0 την Καντίθ στην έδρα της. Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Λόπες, έπειτα από ασίστ του Οϊέρ, ενώ ο Ρουμπέν Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 79'.

Στο Ιπουρούα δεν αναδείχθηκε νικητής μεταξύ της Έιμπαρ και της Θέλτα. Οι δύο ομάδες δεν σημειώσαν κάποιο γκολ με το παιχνίδι να λήγει 0-0. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, έπειτα από αποβολή του Ντιόπ στο 87ο λεπτό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Έιμπαρ - Θέλτα 0-0

Γρανάδα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0 (49' Ερέρα, 53' Μίγια)

Καντίθ - Οσασούνα 0-2 (10' Λόπες, 79' Γκαρσία)

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Αλαβές - Μπετίς (15:00)

Βαγιαδολίδ - Σοθιεδάδ (17:00)

Βιγιαρεάλ - Ουέσκα (19:30)

Βαλένθια - Λεβάντε (22:00)

Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε (αναβλήθηκε)

Μπαρτσελόνα - Έλτσε (αναβλήθηκε)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη (αναβλήθηκε)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ