LA LIGA

La Liga: Σε κρίση η Ατλέτικο

Atletico Madrid coach Diego Simeone gestures during the Champions League, Group D, soccer match between Leverkusen and Atletico Madrid at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico Madrid coach Diego Simeone gestures during the Champions League, Group D, soccer match between Leverkusen and Atletico Madrid at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Ατλέτικο έμεινε για δεύτερο διαδοχικό ματς άσφαιρη, στο 0-0 εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ και πολύ πιθανό σε απόσταση οκτώ βαθμών από την κορυφή μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής.

Η Βιγιαρεάλ υποδέχθηκε στο Θεράμικα την Ατλέτικο στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της ισπανικής Liga.

Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και η Ατλέτικο στη δίνη κρίσης, η οποία ενδεχομένως - σε περίπτωση που Ρεάλ και Μπαρτσελόνα επικρατήσουν των Εσπανιόλ και Μαγιόρκα αντίστοιχα - να την αφήσει σε απόσταση οκτώ βαθμών από την κορυφή της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκίνησε με Ζοάο Φέλιξ και Άλβαρο Μοράτα στην κορυφή της επίθεσης της Ατλέτικο, ανακάτεψε την τράπουλα και άλλαξε περισσότερο τη μεσαία του γραμμή με τον Βιτόλο να παίρνει τη θέση του Πάρτεϊ και τον Γιορέντε τη θέση του Ερέρα στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Εις μάτην όμως. Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας στραβά αρμενίζει καθώς έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς, την εντός έδρας επί της Εσπανιόλ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο 0-0

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Ρεάλ - Εσπανιόλ (14:00)

Γρανάδα - Αλαβές (17:00)

Λεβάντε - Βαλένθια (19:30)

Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα (22:00)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Έιμπαρ - Χετάφε (13:00)

Μπέτις - Μπιλμπάο (15:00)

Βαγιαδολίδ - Σοθιεδάδ (17:00)

Λεγκανές - Θέλτα (19:30)

Οσασούνα - Σεβίλλη (22:00)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ