LA LIGA

Μαγιόρκα - Θέλτα: Αστείο πέναλτι με τη σφραγίδα του VAR

Μαγιόρκα - Θέλτα: Αστείο πέναλτι με τη σφραγίδα του VAR

Απίστευτο πέναλτι δόθηκε υπέρ της Μαγιόρκα στα πρώτα λεπτά του ματς με την Θέλτα, με τον διαιτητή να σφυρίζει ανύπαρκτη παράβαση και να μην αλλάζει την απόφαση του παρά το τσεκάρισμα της φάσης μέσω VAR. Δείτε το VIDEO.

Απίστευτο και όμως βγαλμένο από το κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα της Ευρώπης, την La Liga! Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση Μαγιόρκα - Θέλτα για την 33η αγωνιστική, με μία φάση στα πρώτα λεπτά να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

Ήταν η στιγμή που ο Ντάνι Ροντρίγκεθ με μία εντυπωσιακή βουτιά έπεσε στη μεγάλη περιοχή της Θέλτα, έχοντας δίπλα του τον Σάντι Μίνα, με τον διαιτητή Ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα να ξεγελιέται από την πτώση του και να δείχνει την άσπρη βούλα.

Οι παίκτες της ομάδας του Όσκαρ Γκαρθία διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του 34χρονου διαιτητή και η φάση ελέγχτηκε μέσω VAR, με τον διαιτητή να πηγαίνει στο μόνιτορ για να τη δει αλλά να μην αλλάζει η απόφαση του προκαλώντας τεράστια ερωτηματικά.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα λεπτά για να τσεκάρει τη φάση ο διαιτητής και να πάρει μία ομολογουμένως απίστευτη απόφαση.

Το αποτέλεσμα ήταν να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα ο Μπούντιμιρ και να κάνει το 1-0, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη της Μαγιόρκα που έφτασε να προηγείται με 3-0 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ