LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Αυτογκόλ και χαμένο πέναλτι ο Ντιέγκο Κόστα

FC Barcelona score the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, June 30, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
FC Barcelona score the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, June 30, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με την Ατλέτικο με αυτογκόλ του Ντιέγκο Κόστα ενώ ο έμπειρος σέντερ φορ αστόχησε σε πέναλτι το οποίο επαναλήφθηκε με τον Σαούλ να ισοφαρίζει για την ομάδα της Μαδρίτης. (VIDEOS)

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, τουλάχιστον στο πρώτο 20λεπτο, αναδείχτηκε ο Ντιέγκο Κόστα.

Ο έμπειρος φορ των φιλοξενούμενων αρχικά στο 12' στάθηκε άτυχος και σκόραρε εις βάρος της ομάδας του δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Ο Ντιέγκο Κόστα είδε τη μπάλα να έρχεται μετά από σέντρα από τα δεξιά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ντιέγκο Κόστα να θέλει να πάρει... εκδίκηση και να ισοφαρίσει. Ο έμπειρος φορ όμως είδε τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει το πέναλτι.

Δεν έγινε μοιραίος όμως για την ομάδα του καθώς ο Γερμανός γκολκίπερ δεν πατούσε και τα δύο πόδια στη γραμμή με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη. Ο Σαούλ ανέλαβε αυτή τη φορά την εκτέλεση και ευστόχησε ισοφαρίζοντας για την Ατλέτικο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ