LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα: Το εκπληκτικό τακουνάκι του Σουάρες και τα γκολ του Μέσι

Barcelona's Luis Suarez is congratulated by Lionel Messi, right, after scoring the opening goal during a Champions League soccer match Group F between Barcelona and Dortmund at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Luis Suarez is congratulated by Lionel Messi, right, after scoring the opening goal during a Champions League soccer match Group F between Barcelona and Dortmund at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε μόλις 45' για να μετατρέψει σε παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι με την Μαγιόρκα, με τον Μέσι και Σουάρες να δημιουργούν εφιάλτες στους αντιπάλους τους με ονειρικά γκολ (VIDEOS).

Ποδοσφαιρικά όργια έκανε στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα με την Μαγιόρκα η Μπαρτσελόνα, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες που πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Γκριεζμάν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους μπλαουγκράνα μόλις στο 7', με τη συνέχεια να βρίσκει τον Pulga να αναλαμβάνει δράση και να κάνει το κοινό του Καμ Νόου να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Πρώτα στο 17' έκανε το 2-0 για την ομάδα του με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο ενώ στο 41' έδωσε εκ νέου αβαντάζ δύο γκολ στην Μπάρτσα (3-1) βάζοντας γκολ-καρμπόν με το πρώτο του στο παιχνίδι!

Η στιγμή ωστόσο που σηκώθηκε όλο το γήπεδο στο πόδι ήρθε στο 43', χάρη σε μία μεγαλειώδης έμπνευση του Σουάρες, που έγραψε το 4-1 με ασύλληπτο τακουνάκι που θέτει υποψηφιότητα για γκολ της χρονιάς στη φετινή ισπανική Λίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ 2-0: Μόνη στον θρόνο της η "βασίλισσα"
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ