LA LIGA

Μπαρτσελόνα: Πήρε τον Έμερσον της Μινέιρο με 12.000.000€!

Carlos Araujo of Argentinas Lanus, left, fights for the ball against Emerson of Brazils Atletico Mineiro during the Recopa Sudamericana final soccer match in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, July 23, 2014. (AP Photo/Bruno Magalhaes)
Carlos Araujo of Argentinas Lanus, left, fights for the ball against Emerson of Brazils Atletico Mineiro during the Recopa Sudamericana final soccer match in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, July 23, 2014. (AP Photo/Bruno Magalhaes) AP PHOTO/BRUNO MAGALHAES

Παίκτης της Μπαρτσελόνα ως το 2024 θα είναι ο Έμερσον, με τους "μπλαουγκράνα" να ανακοινώνουν τη συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο για να κάνουν δικό τους τον 20χρονο Βραζιλιάνο μπακ από το καλοκαίρι.

Στις 27 Απριλίου 2018 η Ατλέτικο Μινέιρο απέκτησε τον νεαρό Έμερσον από την Πόντε Πρέτα ένατι του ποσού του 1.200.000 ευρώ και αυτή η κίνηση αποδείχτηκε εξαιρετική, αφού σχεδόν έναν χρόνο μετά θα έχει πολλαπλάσιο κέρδος.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης η Μπαρτσελόνα, ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο για τον 20χρονο Βραζιλιάνο μπακ, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ για τους Καταλανούς και τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μπακ, που συμμετέχει αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα Sudamericano Κ20 με την εθνική ομάδα της χώρας του, θα ενταχθεί στους "μπλαουγκράνα" από το καλοκαίρι και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στην Μπέτις ως δανεικός.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ