LA LIGA

Μπέτις: Ανακοίνωσε Μπόρχα Ιγκλέσιας με... πάντα

Μπέτις: Ανακοίνωσε Μπόρχα Ιγκλέσιας με... πάντα

Η Μπέτις ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόρχα Ιγκλέσιας αντί 28.000.000 ευρώ από την Εσπανιόλ και τον παρουσίασε με ένα τεράστιο πάντα, όπως είναι και το παρατσούκλι του Ισπανού φορ. (VIDEO)

Τον Ιούνιο του 2018 το όνομά του είχε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας τελικά πήγε από τη Θέλτα στην Εσπανιόλ κι εξαργύρωσε την τρομερή σεζόν του (17 γκολ σε 37 ματς στη Liga) με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Η Μπέτις ανακοίνωσε την Τετάρτη (14/8) την απόκτησή του από τους Καταλανούς αντί 28.000.000 ευρώ. Μάλιστα, τον παρουσίασε με ένα τεράστιο... πάντα. Γιατί, όμως, πάντα; Αυτό είναι το παρατσούκλι του 26χρονου Ισπανού επιθετικού.

Το όνομα, βέβαια, δεν του... βγήκε από το γνωστό ζώο, το οποίο συναντάται στην κεντροδυτική και νοτιοδυτική Κίνα. Όταν το 2016 ήταν στο Βίγκο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Θέλτα, άκουγε το τραγούδι "Πάντα" του Αμερικανού ράπερ, Desiigner, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυε η αποστολή των Γαλιθιάνων πριν από τις επίσημες αναμετρήσεις. Δείτε το απίθανο video που ανέβασαν οι βερδιμπλάνκος στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ