LA LIGA

Νίκη ανάσα για τη Λεγανές στη μάχη της παραμονής

Real Madrid's Marcelo, left, duels for the ball with Leganes' Unai Bustinza during a Spanish Copa del Rey soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo/Valentina Angela)
Real Madrid's Marcelo, left, duels for the ball with Leganes' Unai Bustinza during a Spanish Copa del Rey soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo/Valentina Angela) AP

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα, η οποία νίκησε με 1-2 τη Ράγιο Βαγεκάνο στον αγώνα που έκλεισε την 22η αγωνιστική της La Liga. (VIDEO)

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Λεγανές, η οποία νίκησε με 1-2 τη Ράγιο Βαγεκάνο στον αγώνα που έκλεισε την 22η αγωνιστική της La Liga. Με αυτό το τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι επιβίωσαν στο ντέρμπι παραμονής και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο 36', ο Μπρέιθγουέιτ άνοιξε το σκορ για τη Λεγανές, αλλά στο 58' λόγω της αποβολής του Νιόμ έμεινε με 10 παίκτες. Στο 83' ο Γκαρσία ισοφάρισε για την Ράγιο, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ και στο 85' ο Ρέγιες διαμόρφωσε το τελικό 1-2!

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, έφτασε τους 26 βαθμούς και έπιασε την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η Ράγιο έμεινε στους 23 και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, στο -1 από τη Θέλτα και Ζιρόνα.

AP Photo/Valentina Angela

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ