LA LIGA

Ο Ντε Μπλάσις έπαιξε για να πληρωθούν οι υπάλληλοι της Έϊμπαρ

Barcelona's Luis Suarez, right, looks towards the referee after scoring a goal that was disallowed as Eibar's Pablo de Blassis protests during a Spanish La Liga soccer match between Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar, Spain, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Luis Suarez, right, looks towards the referee after scoring a goal that was disallowed as Eibar's Pablo de Blassis protests during a Spanish La Liga soccer match between Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar, Spain, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις συμφώνησε με την Έιμπαρ για ολιγοήμερη επέκταση του συμβολαίου του, με σκοπό να δώσει τα χρήματα στο προσωπικό της ισπανικής ομάδας.

Μετά από μία διετία στην Έιμπαρ, ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν τον υπολογίζει για το 2020/21, κι έτσι ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρότι μάλιστα θα μπορούσε να αποχωρήσει στις 30 Ιουνίου και να μην ρισκάρει τραυματισμό, εν αναμονή της εύρεσης ομάδας, εκείνος αποφάσισε να συναινέσει προκειμένου το συμβόλαιό του να επεκταθεί μέχρι τις 19 Ιουλίου, οπότε κι ολοκληρώνεται η Primera Division -αυτό έκανε, για παράδειγμα, ο Γκονσάλο Εσκαλάντε.

Κι όπως αποδείχθηκε, εκ των υστέρων, ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός, αλλά ηθικός. Ο 32χρονος εξτρέμ είχε αποφασίσει να χαρίσει τον μισθό του για αυτές τις δεκαεννέα επιπλέον ημέρες που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Έιμπαρ, στο προσωπικό του ισπανικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, τα χρήματα θα μοιραστούν σε όσους εργάζονται στο εστιατόριο και το καθαριστήριο του προπονητικού κέντρου της ομάδας.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ