LA LIGA

Όλη η σεζόν της La Liga σε ένα δίωρο αφιέρωμα

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ένα αφιέρωμα διάρκειας 120' για όσα έγιναν στη La Liga τη σεζόν 2018-2019 δημιούργησε η COSMOTE TV το οποίο θα προβάλλεται ταυτόχρονα και στο YouTube channel της το βραδυ της Παρασκευής (14/6).

Κάθε ποδοσφαιρική σεζόν στην Ισπανία, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, έχει το δικό της ενδιαφέρον. Το ίδιο και η σεζόν 2018-2019. Μπορεί να μην είχαμε τις "τιτανομαχίες" περασμένων ετών και η Μπαρτσελόνα να κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν στιγμές στη διάρκεια της σεζόν που κέρδισαν την προσοχή και το ενδιαφέρον μας.

Αυτό που περίμενε με αγωνία κάθε ποδοσφαιρόφιλος σε κάθε γωνιά του πλανήτη ήταν να παρακολουθήσει την πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης στη μετά-Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή. Όπως αποδείχθηκε, η απουσία του Πορτογάλου έγινε ιδιαίτερα αισθητή στη Μαδρίτη, αφού οι "μερένγκες" διένυσαν μία πολύ κακή - για τα δεδομένα τους - σεζόν. Αλλαγή προπονητή, αποτυχίες στο Champions League και στο Copa del Rey και τρίτη θέση στην βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος, 8 βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και 19 πίσω από τους πρωταθλητές "μπλαουγκράνα" που συνεχίζουν ακάθεκτοι υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην La Liga, η COSMOTE TV ετοίμασε μια εκπομπή διάρκειας 120 λεπτών με τα πάντα γύρω από το ισπανικό ποδόσφαιρο και όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο χορτάρι την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή (14/6) στις 22:00 στο CosmoteSport1 HD. Την ίδια ώρα, θα γίνεται ταυτόχρονη μετάδοση της εκπομπής και στο YouTube channel της COSMOTE TV. Τα ρεκόρ του Μέσι, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, οι κορυφαίες στιγμές και όλα τα σημαντικά γεγονότα θα περάσουν από την οθόνη της τηλεόρασής σας, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της μετάδοσης στο YouTube.

Συντονιστείτε το βράδυ της Παρασκευής (14/06) στις 22:00.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ