LA LIGA

Οπαδοί της Ατλέτικο έριξαν ψεύτικα ποντίκια στην τιμητική πλάκα του Κουρτουά

Οπαδοί της Ατλέτικο έριξαν ψεύτικα ποντίκια στην τιμητική πλάκα του Κουρτουά

Οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν ψεύτικα ποντίκια στην τιμητική πλάκα του Βέλγου πρώην γκολκίπερ της Ατλέτικο και νυν της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά, έξω από το "Wanda Metropolitano" πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

H Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ στο "Wanda Metropolitano" - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για την 23η αγωνιστική της ισπανικής Liga και οπαδοί των "κολτσονέρος" πέταξαν ψεύτικα ποντίκια πάνω από την τιμητική πλάκα του Τιμπό Κουρτουά, έξω από το γήπεδο της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο 26χρονος Βέλγος διεθνής γκολκίπερ (ξεκίνησε βασικός) υπερασπίστηκε πάνω από 100 φορές την εστία των "κολτσονέρος", αλλά πλέον κάθεται κάτω από αυτήν των "μερένγκες". Έτσι λίγη ώρα πριν έναρξη του "ντέρμπι μαδριλένιο", οπαδοί των γηπεδούχων επέλεξαν να προβούν σε αυτήν την ενέργεια και να δημιουργήσουν με κόκκινες χιαστί ταινίες το "Χ".

Τονίζεται, δε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί της Ατλέτικο έχουν προβεί σε παρόμοιες ενέργειες σε πλάκες πρώην παικτών της ομάδας, που έχουν υπερασπιστεί και τη φανέλα της Ρεάλ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ