LA LIGA

Ρεάλ - Γρανάδα 1-0: Μπέιλ κερνάει, Μπενζεμά πίνει

Real Madrid's Karim Benzema, second left, is congratulated by teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema, second left, is congratulated by teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ονειρεμένο ξεκίνημα για την Ρεάλ κόντρα στην Γρανάδα, με την πρωτοπόρο της La Liga να ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό με δημιουργό τον Μπέιλ και εκτελεστή τον Μπενζεμά (VIDEO).

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στην Γρανάδα για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga και φρόντισε να δείξει τις άγριες διαθέσεις της από τα πρώτα δευτερόλεπτα, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό.

Ο Μπέιλ κινήθηκε από δεξιά και έβγαλε απίστευτη μπαλιά με το εξωτερικό στον Μπενζεμά, με τον Γάλλο επιθετικό με προβολή να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, επιβεβαιώνοντας την σούπερ φόρμα στην οποία βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

La Liga: Η Λεβάντε βύθισε τη Λεγκανές του Σιόβα
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ