LA LIGA

Ρεάλ - Γρανάδα 2-0: Ο Αζάρ άνοιξε λογαριασμό με τους μερένγκες

Real Madrid's Eden Hazard, second left, is congratulated by teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Eden Hazard, second left, is congratulated by teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Εντέν Αζάρ χρειάστηκε οκτώ ματς πρωταθλήματος για να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, με τον Βέλγο φορ να κάνει το 2-0 κόντρα στην Γρανάδα με υπέροχο πλασέ (VIDEO).

Η ώρα του Εντέν Αζάρ έφτασε! Μπορεί να είχε μείνει άσφαιρος για πολύ καιρό από τότε που πήρε τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης (μεσολάβησε και ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης για έναν μήνα) και όλοι να αναρωτιόντουσαν πότε θα βρει δίχτυα, ωστόσο ο Εντέν Αζάρ δεν αγχώθηκε και κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό.

Αυτό το έκανε στο εντός έδρας ματς με την Γρανάδα για την 8η αγωνιστική της La Liga, με τον πρώην φορ της Τσέλσι να δέχεται κάθετη μπαλιά από τον Βαλβέρδε και να βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας για να νικήσει με εξαιρετικό πλασέ τον Ρουί Σίλβα και να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμό σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ - Γρανάδα 1-0: Μπέιλ κερνάει, Μπενζεμά πίνει
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ