LA LIGA

Ρεάλ - Γρανάδα 4-2: Μόνη στην κορυφή κάνοντας τα εύκολα, δύσκολα

Real Madrid's Eden Hazard, second left, is congratulated by teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Eden Hazard, second left, is congratulated by teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

H Ρεάλ έκανε τα εύκολα, δύσκολα, αλλά νίκησε 4-2 τη Γρανάδα και απέφυγε νέο κάζο. Άνοιξε λογαριασμό ο Αζάρ, γκολάρα από Μόντριτς, Μπενζεμά και Χάμες τα άλλα δυο για τους μερένγκες που συνεχίζουν μόνοι στην κορυφή. Ανόητο πέναλτι από Αρεολά. (VIDEO)

Η Ρεάλ υποδέχθηκε τη Γρανάδα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου λίγες ημέρες μετά το κάζο με ισοπαλία (2-2) στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την Μπριζ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι μερένγκες ήθελαν τη νίκη για να επουλώσουν τις πληγές τους. Την πήραν, αλλά λίγο έλειψε να πάθουν νέο κάζο. Η ομάδα της Μαδρίτης νίκησε με 4-2 αυτήν την Ανδαλουσίας και συνεχίζει μετά από οκτώ ματς - ό,τι και να γίνει στα εναπομείναντα της αγωνιστικής - μόνη στην κορυφή της ισπανικής Liga.

Η βασίλισσα άνοιξε το σκορ με το... καλημέρα. Μόλις δύο λεπτά μετά από την έναρξη του ματς ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ, καθώς εκμεταλλεύτηκε την πανέξυπνη μπαλιά με το εξωτερικό του Γκάρεθ Μπέιλ και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το τρίτο πιο γρήγορο στην καριέρα του στην Ισπανία.

Η Ρεάλ διεύρυνε το προβάδισμά της στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο Φέντε Βαλβέρδε επέμεινε, έκλεψε την μπάλα, έβγαλε μόνο του τον Αζάρ. Ο Βέλγος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε τον Ρουί Σίλβα με ωραίο πλασέ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αντικατέστησε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού τον Τόνι Κρόος, με οβίδα στο 62ο λεπτό έκανε το 3-0.

Αυτό ήταν το 18ο γκολ του Μόντριτς, τα 14 από αυτά έχουν έλθει εκτός περιοχής. Κι ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ο Αρεολά ταλαιπώρησε την μπάλα, άργησε ν' απομακρύνει και έκανε ανόητο φάουλ στον Κάρλος Φερνάντεθ.

Ο Νταρουίν Ματσίτς στο 69ο λεπτό ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και μείωσε σε 3-1. Μέσα σε οκτώ λεπτά οι ροχιμπλάνκος της Ανδαλουσίας έκαναν το 3-2 με προβολή από κοντά στον Ντουάρτε.

Τα φαντάσματα επέστρεψαν πάνω από το Μπερναμπέου, αλλά τα διασκέδασε ο Χάμες, ο οποίος στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του δευτέρου ημιχρόνου διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Κολομβιανού με τη φανέλα των Μαδριλένων από τις 6 Μάη του 2017. Κατά σύμπτωση και τότε με αντίπαλο τη Γρανάδα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 4/10

Μπέτις - Έιμπαρ 1-1 (66' Μορόν, 34' πεν. Ορεγιάνα)

Σάββατο 5/10

Λεγανές - Λεβάντε 1-2 (76' Μπρέιθγουεϊτ / 45+2' Ροτζέρ Μαρτί, 45' Καμπάνια)

Ρεάλ - Γρανάδα 4-2 (2'Μπενζεμά,45+1'Αζάρ,62'Μόντριτς, 90+2' Χάμες /69'Ματσίς,77'Ντουάρτε)

Βαλένθια - Αλαβές 2-1 (27' Γκόμες, 83' πεν. Παρέχο / 89' Πέρεθ)

Οσασούνα - Βιγιαρεάλ 2-1 (46' Ρονκάλια, 79' Άβιλα / 5' Τόρες)

Κυριακή 6/10

Μαγιόρκα - Εσπανιόλ (13:00)

Θέλτα - Μπιλμπάο (15:00)

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο (17:00)

Σοθιεδάδ - Χετάφε (19:30)

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη (22:00)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ