LA LIGA

Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές: Το VAR έδωσε τη λύση στο δεύτερο γκολ της "Βασίλισσας"

Real Madrid's Marco Asensio, left, scores during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Marco Asensio, left, scores during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Το VAR έδωσε τη λύση για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μάρκο Ασένσιο να σκοράρει μετά την ασίστ του Καρίμ Μπενζεμά και να "καθαρίζει" το παιχνίδι με την Αλαβές.

Ο Μάρκο Ασένσιο σκόραρε στο 50ο λεπτό του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλαβές, αλλά χρειάστηκε να περιμένει μερικά λεπτά για να το πανηγυρίσει. Κι αυτό γιατί στο ξεκίνημα της φάσης, ο Καρίμ Μπενζεμά υποδείχθηκε αρχικά σε θέση οφσάιντ. Κατόπιν εξέτασης της φάσης όμως από το VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά.

Η... επίμαχη στιγμή ήταν η πάσα του Ροντρίγκο στον Καρίμ Μπενζεμά, που έφερε το "πάρε βάλε" από τον σέντερ φορ της "Βασίλισσας" στον Μάρκο Ασένσιο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ