LA LIGA

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ 2-0: Μόνη στον θρόνο της η "βασίλισσα"

Real Madrid's Karim Benzema, center, celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and RCD Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday Dec. 7, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema, center, celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and RCD Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday Dec. 7, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το χρέος της απέναντι στην προτελευταία Εσπανιόλ, επιβλήθηκε 2-0 με τέρματα των Βαράν και Μπενζεμά και στρογγυλοκάθεται ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σερί νικών της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται. Η "βασίλισσα" ήταν ευθύς εξ αρχής το φαβορί στον αγώνα με την προτελευταία Εσπανιόλ και επιβεβαίωσε τον τίτλο της, νικώντας άνετα, απλά και ωραία με 2-0 τους Καταλανούς στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και αν δεν ήταν ο Λόπεθ, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να επικρατήσει, να φτάσει τους 34 βαθμούς και να είναι ξανά μόνη πρώτη στο +3 από τη Μπαρτσελόνα, αλλά με ματς παραπάνω. Η Εσπανιόλ από την άλλη έμεινε στους εννέα βαθμούς, είναι 19η και δίνει μαχη σωτηρίας.

Ο Βαράν με διαγώνιο πλασέ στο 37' έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ που έχασε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο, με το δεύτερο τέρμα να σημειώνεται στο 79' με τον Μπενζεμά από γύρισμα του Βαλβέρδε. Ο 31χρονος Γάλλος φορ έφτασε τα 11 τέρματα στη φετινή La Liga έπειτα από 15 αγωνιστικές.



AP Photo/Bernat Armangue

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ