ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαγεκάνο 1-0: Mπενζεμά και... Κουρτουά γλίτωσαν τους "μερένγκες" από νέα γκέλα!

Real forward Karim Benzema, left, celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League group G soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Doosan arena in Pilsen, Czech Republic, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Real forward Karim Benzema, left, celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League group G soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Doosan arena in Pilsen, Czech Republic, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το τρίποντο κόντρα στην Βαγεκάνο μετά την ταπεινωτική τριάρα που είχε δεχτεί στο Champions League από την ΤΣΣΚΑ έχοντας για σωτήρες τους Μπενζεμά και Κουρτουά (VIDEOS).

Με το ηθικό να βρίσκεται στο ναδίρ έπειτα από τη συντριβή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-0 στο UCL (η πιο βαριά εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα στην ιστορία της), η Ρεάλ επέστρεψε στο "Μπερναμπέου" για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής κόντρα στην Βαγεκάνο, με μοναδικό στόχο μία νίκη που θα της επέτρεπε να απομακρύνει τους εφιάλτες.

Αυτή την πήρε χάρη στο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 13ο λεπτό από υπέροχη κάθετη πάσα του Λούκας Βάθκεθ (έφτασε τα 11 τέρματα σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις), ωστόσο τη μουρμούρα δεν μπόρεσε να την αποφύγει.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι προβλημάτισε εκ νέου με την εμφάνισή της (παρηγοριά το ότι είναι στο -2 από τις πρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο), με τους Μαδριλένους να υστερούν στο δημιουργικό κομμάτι και να κάνουν ελάχιστες φάσεις και τον Τιμπό Κουρτουά να φοράει το μανδύα του ήρωα στο φινάλε, με διπλή εντυπωσιακή επέμβαση στο 91ο λεπτό!

Όμορφη στιγμή στο "Μπερναμπέου" το χειροκρότημα στον Λούκα Μοντριτς πριν την έναρξη του αγώνα, τη στιγμή που ο Κροάτης σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα, ενώ στο φινάλε υπήρχαν αποδοκιμασίες από το κοινό προς την ομάδα.

Για ένα ακόμα ματς ο Σολάρι άφησε στον πάγκο τον Ίσκο για να κάνει ακόμα πιο αβέβαιο το μέλλον του Ισπανού διεθνούς μεσοεπιθετικούς στους Μαδριλένους, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μπενζεμά αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του αγώνα και είναι αμφίβολος ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Γιορέντε, Μόντριτς (90' Βαλβέρδε), Βάθκεθ, Μπενζεμά (78' Βινίσιους), Ασένσιο (71' Θεμπάγιος)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Θέλτα - Λεγανές 0-0

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Χετάφε - Σοθιεδάδ 1-0 (3' Μολίνα)

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο 2-3 (57' Καλέρο, 63' αυτ. Σαούλ / 26' Κάλινιτς, 45' πεν. 80' Γκριεζμάν)

Ρεάλ - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0 (13' Μπενζεμά)

Έιμπαρ - Βαλένθια 1-1 (56' πεν. Τσαρλς / 29' Μορένο)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Σεβίλλη - Ζιρόνα (13:00)

Εσπανιόλ - Μπέτις (17:15)

Ουέσκα - Βιγιαρεάλ (19:30)

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (21:45)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Αλαβές - Μπιλμπάο (22:00)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ LA LIGA

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ