LA LIGA

Ρεάλ - Σοσιεδάδ 3-1: Στην κορυφή με ανατροπή η "Βασίλισσα"

Real Madrid's Luka Modric celebrates with Karim Benzema after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Spain, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Luka Modric celebrates with Karim Benzema after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Spain, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ρεάλ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2' της αναμέτρησης με τη Σοσιεδάδ έφτασε στην ανατροπή πετυχαίνοντας τρία γκολ και επέστρεψε στην κορυφή της La Liga (VIDEO).

Στην κορυφή της La Liga με ανατροπή βρέθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την επικράτηση της με 3-1 επί της Σοσιεδάδ το βράδυ του Σαββάτου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η "Βασίλισσα" βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2' μετά από λάθος γύρισμα του Σέρχιο Ράμος και πλασέ του Γουίλιαν Ζοζέ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αρχηγού της Ρεάλ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν όμως άρχισαν να δημιουργούν τη μια φάση πίσω από την άλλη και έφτασαν στην ισοφάριση στο 37' με τον Μπενζεμά να σκοράρει με το στήθος κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ ήταν απόλυτα κυρίαρχη και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα. Αρχικά στο 48' ο Βαλβέρδε με σουτ εκτός περιοχής είδε τη μπάλα να κοντράρει, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 74' από τον Μόντριτς μετά από ωραίο συνδυασμό των Μπέιλ - Μπενζεμά και του Κροάτη ο οποίος με άψογο αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ρεάλ με τη νίκη της αυτή επέστρεψε στην κορυφή όπου συγκατοικεί με την Μπαρτσελόνα με τις δύο ομάδες να έχουν από 28 βαθμούς.

ΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Στο παιχνίδι που έγινε λίγη ώρα νωρίτερα ανάμεσα στη Γρανάδα και την Ατλέτικο η ομάδα του Σιμεόνε γκέλαρε με το τελικό 1-1 να την αφήνει τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Για την Ατλέτικο ο Λόντι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 60' μετά από πάσα του Ερέρα αλλά στο 67' η Γρανάδα με τον Σάντσεζ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Λεβάντε - Μαγιόρκα 2-1 (52' Μάρτι, 73' Ροτσίνα / 65' Ροντρίγκεθ)

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Λεγκανές - Μπαρτσελόνα 1-2 (12' Εν Νεσύρι / 53' Σουάρεζ, 79' Βιντάλ)

Μπέτις - Βαλένθια 2-1 (37' Χοακίν, 90+3' Κανάλες / 32' Γκόμες)

Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (67' Σάντσεζ / 60' Λόντι)

Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 3-1 (37' Μπενζεμά, 48' Βαλβέρδε, 74' Μόντριτς / 2' Ζοζέ)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Εσπανιόλ - Χετάφε (13:00)

Οσασούνα - Μπιλμπάο (15:00)

Έιμπαρ - Αλαβές (17:00)

Βιγιαρεάλ - Θέλτα (19:30)

Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ