LA LIGA

Ρεάλ - Βαλένθια: Επιστροφή Ασένσιο με γκολ στην πρώτη επαφή

Real Madrid's Marco Asensio controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Marco Asensio controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Μάρκο Ασένσιο επέστρεψε 330 ημέρες μετά από το σοβαρό τραυματισμό του και σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, κάνοντας το 2-0 για τη Ρεάλ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Η Ρεάλ υποδέχθηκε τη Βαλένθια στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο του Βαλδεμπέμπας και άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ολοκλήρωσε ιδανικά τη συνεργασία των Εντέν Αζάρ και Λούκα Μόντριτς.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε στο 69ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο τον Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά 330 ημέρες μετά από το σοβαρό τραυματισμό του. Ο 24χρονος από το Λας Πάλμας σκόραρε στην πρώτη του επαφή.

Ο Φερλάν Μεντί πέρασε τον αντίπαλό του από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έβγαλε προς τα έξω. Ο Ασένσιο πάνω στην κίνηση με τη μία, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στην επιστροφή μετά από το σοβαρό τραυματισμό του έκανε το 2-0.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ