LA LIGA

Σεβίλλη - Ρεάλ 0-1: Ο Μπενζεμά την έστειλε στην κορυφή

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από το "Σάντσεθ Πιθχουάν" επικρατώντας 1-0 της Σεβίλλης με γκολ του Μπενζεμά και έπιασε την Μπιλμπάο στην πρώτη θέση (VIDEOS).

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της από την αρχή της σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Σεβίλλη με 1-0 και το αποτέλεσμα αυτό την εκτόξευσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 11 πόντους, όσους έχει και η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι μερένγκες μετρούσαν τέσσερις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις τους στο "Πιθχουάν" σε αγώνες πρωταθλήματος, όμως το βράδυ της Κυριακής ήταν αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στη δυσμενή αυτή παράδοση -λίγες μάλιστα ημέρα μετά τη συντριβή τους με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Champions League- και το πέτυχαν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ζινεντίν Ζινταν ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο φορ να υποδέχεται άριστα τη σέντρα του Καρβαχάλ από τα δεξιά και να νικάει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής τον Βάτσλικ για να διαμορφώσει το τελικό 1-0 για τους Μαδριλένους.

Σημειώνεται πως ο Μπενζεμά έφτασε τα 9 γκολ με κεφαλιές μέσα στο 2019 και είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ η Ρεάλ καταφερε να μη δεχτεί γκολ σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Σεβίλλη για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, έχοντας δεχτεί σε αυτό το διάστημα 39 τέρματα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Οσασούνα - Μπέτις 0-0

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ 2-0 (78' πεν. Καθόρλα, 89' Οντιβέρος)

Λεβάντε - Έιμπαρ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα 0-0

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 2-0 (2' Αζίζ, 66' πεν. Βαδίγιο)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Χετάφε - Μαγιόρκα 4-2 (7' αυτ. Μπαμπά, 33' πεν. Μολίνα, 63' Νιόμ, 84' Ροντρίγκεθ / 70' 77' Μπούντιμρ)

Εσπανιόλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-3 (71' αυτ. Θαλντούα / 18' 34' Χοσέ, 75' Ισάκ)

Βαλένθια - Λεγκανές 1-1 (21' πεν. Παρέχο / 35' Όσκαρ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές 2-0 (38' πεν. Ραούλ Γκαρθία, 72' Μουνιαΐν)

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (64' Μπενζεμά)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ