LA LIGA

Τα τρία γκολ στο ημίχρονο του Ατλέτικο - Ρεάλ (VIDEOS)

Real Madrid's Casemiro, left, scores the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Casemiro, left, scores the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με γυριστό του Καζεμίρο στο 16', η Ατλέτικο ισοφάρισε με ωραίο τελείωμα του Αντουάν Γκριεζμάν στο 25', αλλά ο Σέρχιο Ράμος με εκτέλεση πέναλτι στο 43' ανέκτησε το προβάδισμα (1-2) για τους "μερένγκες". Με VAR το γκολ του Γάλλου και το πέναλτι στον Βινίσιους. (VIDEOS)

H Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ στο "Wanda Metropolitano" - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για την 23η αγωνιστική της ισπανικής Liga και οι "μερένγκες" άνοιξαν το σκορ μόλις 16 λεπτά μετά την έναρξη του "ντέρμπι μαδριλένιο".

Ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ράμος σηκώθηκε για κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Καζεμίρο κι ο Βραζιλιάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίζεται ο Τιμπό Κουρτουά.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάρισε στο 25ο λεπτό. Ο Γκριεζμάν έφυγε στην κόντρα, βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Βέλγου διεθνή τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η φάση ξεκίνησε από μαρκάρισμα του Κορέα στον Βινίσιους. Ο διαιτητής Εστράδα έκανε χρήση του VAR και τελικά το γκολ του Γάλλου μέτρησε για το 1-1...

Στο 40ό λεπτό, ο Χοσέ Μαρία Χιμένες ανέτρεψε τον Βινίσιους Ζούνιορ. Και πάλι έγινε χρήση της τεχνολογίας, ο ρέφερι καταλόγισε το πέναλτι. Ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Γιαν Όμπλακ κι ανέκτησε το προβάδισμα για τους "μερένγκες".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ