LA LIGA

To εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της "As" για το Ατλέτικο - Ρεάλ

Real Madrid's Eden Hazard holds the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Eden Hazard holds the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ατλέτικο και Ρεάλ είναι έτοιμες για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης τη φετινή σεζόν και η "As" έβαλε τον κόσμο των δύο ομάδων στον κλίμα μέσα από ένα ευφάνταστο πρωτοσέλιδο.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Ατλέτικο συνέτριψε την Ρεάλ με 7-3 σε φιλικό προετοιμασίας των δύο συλλόγων, όμως τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο επίσημο ραντεβού των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν, με τους ροχιμπλάνκος να φιλοξενούν τους μερένγκες για την 7η αγωνιστική της La Liga το βράδυ του Σαββάτου.

"Σε ένα ντέρμπι δεν έχεις φίλους", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Marca" για το συγκεκριμένο "Derbi Madrileno", που έχει επίσης φωτογραφία με μία 11άδα που απαρτίζουν παίκτες και των δύο ομάδων, με το πιο εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο ωστόσο να ανήκει στην "As".

To εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της "As" για το Ατλέτικο - Ρεάλ

"Παλιό ντέρμπι, νέα μονομαχία", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος, που έχει απέναντι σε πρώτο φόντο τα δύο μεγάλα καλοκαιρινά αποκτήματα των δύο ομάδων: τον Ζοάο Φέλιξ από πλευράς Ατλέτικο και τον Εντέν Αζάρ από πλευράς Ρεάλ.

Όλα τα λεφτά είναι πάντως το... background στο πρωτοσέλιδο, καθώς εκτος από το δίδυμο Φέλιξ-Αζάρ, υπάρχουν τρία ακόμα ντουέτα που εκπροσωπούν κόντρες του παρελθόντος μεταξύ των δύο ομάδων: Γκριεζμάν - Ρονάλντο, Τόρες - Ραούλ, Φούτρε - Μπουτραγκένιο.

To εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της "As" για το Ατλέτικο - Ρεάλ

Μένει να δούμε ποια εκ των δύο Μαδριλένων θα χαμογελάσει στο 274ο ντέρμπι στην ιστορία των δύο ομάδων, που βρίσκει την Ρεάλ να παρατάσσεται ως πρωτοπόρος στην έδρα της δεύτερης της βαθμολογίας, Ατλέτικο.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Ο Ζιντάν αφήνει εκτός ντέρμπι τον Ροντρίγκο
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ