ΙΣΠΑΝΙΑ

Αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος θα διεξάγονται στις ΗΠΑ

Αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος θα διεξάγονται στις ΗΠΑ

Η La Liga μαζί με τη Relevent Sports καταστρώνουν τα πλάνα τους ώστε να διεξαχθούν επίσημοι αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ!

Η ώρα για να δούμε και κανονικούς αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις ΗΠΑ πλησιάζει. Τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ να αγωνίζονται στο Λονδίνο, συλλόγους του μπέιζμπολ των ΗΠΑ να ταξιδεύουν στο Τόκιο.

Τώρα ήρθε η ώρα κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι να πάνε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να παίξουν επίσημους αγώνες.

Αυτό προβλέπει η 15ετής συμφωνία που έχει υπογράψει η La Liga με τη Relevent Sports (εταιρία που διοργανώνει αθλητικά γεγονότα και την προβολή τους). Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν η συμμετοχή τριών ισπανικών ομάδων (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης) στο International Champions Cup.

Το επόμενο θα είναι η διεξαγωγή επίσημων αγώνων των κορυφαίων συλλόγων του ισπανικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ. Φυσικά, στόχος είναι η εμπορική εξάπλωση της La Liga στην τεράστια αγορά των ΗΠΑ. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για το πρότζεκτ.

Ήδη, εκπρόσωποι των δύο πλευρών καταστρώνουν τα πλάνα τους ώστε η συγκεκριμένη ιδέα να πάρει σάρκα και οστά εξετάζοντας πότε θα μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες στις ΗΠΑ, αλλά και ποιες ομάδες θα πρέπει να αγωνιστούν. Επίσης, ένα από τα θέματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και η αποζημίωση των ομάδων για τα έξοδα του ταξιδιού, αλλά και τα έσοδα που θα χάσουν από τα εισιτήρια.

Οι πρώτες προβλέψει αναφέρουν πως όλα θα είναι έτοιμα για τη νέα σεζόν. Μένει να δούμε εάν θα επαληθευτούν.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ