ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ρομπέρτο δανεικός στην Αλαβές

Crystal Palace's James Tomkins, left, and West Ham United goalkeeper Roberto battle for the ball during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and West Ham United at Selhurst Park, London, Thursday Dec. 26, 2019. (John Walton/PA via AP)
Crystal Palace's James Tomkins, left, and West Ham United goalkeeper Roberto battle for the ball during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and West Ham United at Selhurst Park, London, Thursday Dec. 26, 2019. (John Walton/PA via AP) AP

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Αλαβές ως δανεικός από την Γουέστ Χαμ.

Η αγγλική περιπέτεια του Ρομπέρτο τελειώνει προσωρινά, αφού σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα έχει βρεθεί λύση και ο έμπειρος κίπερ θ' αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ ως δανεικός.

Η ομάδα στην οποία καταλήγει ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι η Αλαβές η οποία βρισκόταν σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή στη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ρομπέρτο με τα Σφυριά εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ρομπέρτο, φέτος, έπαιξε σε 10 ματς με την Γουέστ Χαμ και δέχθηκε αρνητική κριτική για τις εμφανίσεις του. Η Αλαβές βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga και δίνει μάχη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ