ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Όμπλακ

Barcelona forward Lionel Messi fall to the ground, left, and Atletico goalkeeper Jan Oblak saves during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Lionel Messi fall to the ground, left, and Atletico goalkeeper Jan Oblak saves during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Γιάν Όμπλακ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2023, με τη ρήτρα του να φτάνει τα 120.000.000 ευρώ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιο τού τερματοφύλακα της Γιάν Όμπλακ μέχρι και το 2023. Ο 26χρονος γκολκίπερ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των "ροχιμπλάνκος" και ήθελε να τον προστατεύσει με κάθε κόστος, όπως φαίνεται από τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Σλοβένος θα λαμβάνει 10.000.000 ευρώ το χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα χρειαστεί να καταβάλλει 120.000.000 ευρώ, αφού αυτό είναι το ύψος της ρήτρας του.

Την πόρτα της ισπανικής ομάδας χτύπησε το καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Όμπλακ παρέμεινε τελικά στην Μαδρίτη. Εκεί βρίσκεται από το 2014 όταν η Ατλέτικο τον απέκτησε από την Μπενφίκα για 16.000.000 ευρώ.

Τη φετινή σεζόν είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας των "ροχιμπλάνκος" και στις 32 του συμμετοχές έχει κρατήσει ανέπαφα τα δίκτυα του σε 18 περιπτώσεις.

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε η Ατλέτικο Μαδρίτης:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ