ΙΣΠΑΝΙΑ

Ένοπλοι ληστές μπήκαν στο σπίτι του Μοράτα, ενώ ήταν μέσα η οικογένειά του

Atletico defender Diego Godin, right, celebrates after scoring his side's second goal with Alvaro Morata during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. Atletico won 2-0. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico defender Diego Godin, right, celebrates after scoring his side's second goal with Alvaro Morata during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. Atletico won 2-0. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η γυναίκα και τα παιδιά του Άλβαρο Μοράτα πέρασαν στιγμές μεγάλης αγωνίας, όταν ένοπλοι ληστές μπήκαν σπίτι τους την ώρα που ήταν μέσα και πήραν πολύτιμα αντικείμενα, χωρίς να πειράξουν κανέναν. Ο ποδοσφαιριστής έλειπε με την εθνική του.

Ο Άλβαρο Μοράτα της Ατλέτικο Μαδρίτης έλειπε στα Νησιά Φερόε με την εθνική Ισπανίας για τα προκριματικά του Euro 2020, την ώρα που η οικογένειά του περνούσε στιγμές τρόμου και αγωνίας. Το τελικό 1-4 για τη "furja roja" δεν το χάρηκε όσο οι υπόλοιποι και ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός.

Ένοπλοι ληστές μπήκαν στο σπίτι του, την ώρα που ήταν μέσα η γυναίκα του και οι δυο γιοι του, αλλά ευτυχώς δεν πείραξαν κανέναν τους. Αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα από την οικεία και έφυγαν, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για να διαλευκάνει την υπόθεση και να βρει τους δράστες.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ