ΙΣΠΑΝΙΑ

Έπαθε... Λουτσέσκου ο πρόεδρος της Ατλέτικο: "Για μένα ο Ρονάλντο έχει τρία Champions League, όχι πέντε"

Έπαθε... Λουτσέσκου ο πρόεδρος της Ατλέτικο: "Για μένα ο Ρονάλντο έχει τρία Champions League, όχι πέντε"

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης "απάντησε" στα πέντε δάχτυλα που έδειξε ο Κριστιάνο στους οπαδούς της ομάδας του Σιμεόνε. Η τοποθέτηση του Θερέθο θύμισε... Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν γιουχαρίστηκε από τους οπαδούς της Ατλέτικο, γύρισε και τους έδειξε πέντε δάχτυλα, τονίζοντας τους έτσι τα Champions League που έχει κατακτήσει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την μισητή Ρεάλ.

Την επομένη της κίνησης του CR7 και το 2-0 υπέρ της ομάδας του, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη και είπε ατάκα που θα συζητηθεί: " Για μένα ο Κριστιάνο δεν έχει πέντε Champions League, αλλά τρία! Τα δύο κόντρα στην Ατλέτικο δεν τα κέρδισε εκείνος. Το ποιος το έκανε θα το συζητήσουμε σε άλλη συνέντευξη..."

Από εκεί και πέρα ο Θερέθο είπε πως αναγκάστηκε να φύγει από τα επίσημα, επειδή δεν του άρεσε αυτό που συνέβη με το VAR στο γκολ του Μοράτα: " Το γκολ ήταν πεντακάθαρο, νόμιμο. Νομίζω πως χρειάζεται να τραβήξεις πιο δυνατά τον Κιελίνι για να πέσει στο έδαφος."

Ασχολίαστη, επίσης, ο Θερέθο δεν άφησε τη στιγμή με τον άσεμνο πανηγυρισμό του Ντιέγκο Σιμεόνε: " Ηταν μία στιγμή χαράς. Αντιλαμβάνομαι την αντίδρασή του και επίσης δεν ήταν επιθετικός προς τους οπαδούς της Γιουβέντους, στους δικούς μας οπαδούς. Το... Cholismo για τους φιλάθλους είναι τα πάντα."

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ