ΙΣΠΑΝΙΑ

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Barcelona's Lionel Messi, left, steers the ball past Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left, steers the ball past Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ που ήταν προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί, με τις δύο ομάδες να καλούνται εντός της Δευτέρας να βρουν νέα ημερομηνία.

Πολιτική vs Ποδόσφαιρο σημειώσατε 1! Οι έντονες αναταραχές που ξέσπασαν το τελευταίο διάστημα στην Καταλωνία με αφορμή τη φυλάκιση αυτονομιστών Καταλανών πολιτικών άφησαν τα σημάδια τους και στον αθλητισμό της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου, με την πρώτη φετινή κόντρα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης να αλλάζει ημερομηνία.

Ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου στο "Καμπ Νόου", ωστόσο υπό το φόβο επεισοδίων κρίθηκε απαραίτητο να αναβληθεί, με την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να το ανακοινώνει επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής, οκτώ ημέρες πριν από το Clasico.

Πλέον, οι δύο ομάδες καλούνται να βρουν νέα ημερομηνία για τον μεταξύ τους αγώνα και να έχουν ανακοινώσει την απόφασή τους μέχρι το πρωί (10:00 τοπική ώρα) της ερχόμενης Δευτέρας (21/10).

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ δεν έρθουν σε συμφωνία, τότε είναι η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εκεινη που θα ορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ματς.

Σημειώνεται πως στην ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή (18/10), αναφέρεται μεταξύ άλλων πως απορρίφθηκε το ενδεχόμενο να γινόταν ο αγώνας στις 26 Οκτωβρίου στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και εκείνος του δευτέρου γύρου να διεξαγόταν στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Η La Liga προτείνει νέα ημερομηνία για το Clasico
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Προς Δεκέμβριο πηγαίνει το πρώτο φετινό Clasico
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Κατά στην αλλαγή έδρας η "Βασίλισσα"
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Αίτημα να γίνει στο Μπερναμπέου λόγω της έντασης στη Βαρκελώνη
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ