ΙΣΠΑΝΙΑ

Επίσημο: Επέστρεψε στην εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Spanish coach Luis Enrique talks to journalists during his official presentation as Spain new head coach in Las Rozas, outskirts Madrid, Thursday, July 19, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Spanish coach Luis Enrique talks to journalists during his official presentation as Spain new head coach in Las Rozas, outskirts Madrid, Thursday, July 19, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοπσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (19/11) και επιβεβαίωσε πως ο Λουίς Ενρίκε επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της "Φούρια Ρόχα" ύστερα από πέντε μήνες.

Προπονητής της εθνικής Ισπανίας είναι με κάθε επισημότητα είναι ο Λουίς Ενρίκε. Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (19/11) και ανακοίνωσε πως ο 49χρονος τεχνικός επιστρέφει στη "Φούρια Ρόχα" ύστερα από πέντε μήνες, διαδεχόμενος τον Ρόμπερτ Μορένο.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε αποχωρήσει από τη θέση του τον περασμένο Ιούνιο εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας της 9χρονης κόρης του, η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή στις 29 Αυγούστου, νικημένη από τον καρκίνο.

Βέβαια, η επιστροφή του Λουίς Ενρίκε προκάλεσε ένα "μπάχαλο" στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τον Μορένο να αρνείται να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου και τον Ίκερ Κασίγιας να κάνει λόγο -μέσω twitter- για "αστεία χώρα". Πλέον, με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, η Ισπανία θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ