ΙΣΠΑΝΙΑ

Εθνική Ισπανίας: Παραιτήθηκε ο Λουίς Ενρίκε!

Spain's coach Luis Enrique reacts during the UEFA Nations League soccer match between Spain and England at Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Spain's coach Luis Enrique reacts during the UEFA Nations League soccer match between Spain and England at Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ, ο Λουίς Ενρίκε παραιτήθηκε από τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Σημαντικές εξελίξεις στην εθνική Ισπανίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των " Marca" και " Mundo Deportivo", ο Λουίς Ενρίκε παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της "Φούρια Ρόχα", επικαλούμενους προσωπικούς λόγους, οι οποίοι σχετίζονται με σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, δεν βρέθηκε στον πάγκο και στην αναμέτρηση με τη Μάλτα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Tα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στις 16:00 ώρα Ισπανίας (17:00 ώρα Ελλάδας), ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, μαζί με τον Αθλητικό Διευθυντή, Χοσέ Φρανθίσκο Μολίνα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ανακοινώνουν κι επίσημα την απόφαση του Ισπανού τεχνικού.

Θυμίζουμε πως ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε το καλοκαίρι του 2018 στη θέση του Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος είχε αντικαταστήσει προσωρινά τον Τζουλέν Λοπετέγκι που απολύθηκε πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Σε 10 παιχνίδια με τη "Φούρια Ρόχα", ο 49χρονος πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, μέτρησε οχτώ νίκες και δύο ήττες.

Αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε αναμένεται να είναι ο συνεργάτης του, Ρόμπερτ Μορένο, με τον οποίο συνυπήρξαν σε Θέλτα, Ρόμα και Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ