ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατί η Ατλέτικο "φοβάται" να πάρει τον Καβάνι

Γιατί η Ατλέτικο "φοβάται" να πάρει τον Καβάνι
AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Έναν ποιοτικό, έμπειρο επιθετικό φέρεται να θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σιμεόνε. Ο εκλεκτός του είναι ο Καβάνι, ωστόσο υπάρχει κάτι σ' αυτή την υπόθεση που πάει πίσω την επιθυμία του Αργεντινού.

Ο Έντινσον Καβάνι ολοκληρώνει τη θητεία του στην Παρί -βάσει συμβολαίου- το 2020, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να φύγει νωρίτερα αν η Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει τα "θέλω" της πράξη και χτυπήσει την πόρτα των Γάλλων για χάρη του Ουρουγουανού.

Οι Μαδριλένοι, σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων σε Ισπανία και Γαλλία, ενδιαφέρονται ζεστά για τον έμπειρο φορ, ωστόσο τους κρατάει πίσω το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και κυρίως οι προσωπικές απολαβές του 31χρονου που ενδέχεται να διαταράξουν την ισορροπία στ' αποδυτήρια.

Πάντως, στη Γαλλία θεωρούν δύσκολο ο ιδιοκτήτης της Παρί να πουλήσει όσο όσο τον Καβάνι, οπότε οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας φαίνεται πως θα είναι κι αυτές υψηλές για τα στάνταρ της Ατλέτικο. Από την άλλη, στην Ισπανία, επιμένουν ότι οι Παριζιάνοι δίνουν το "όπλο" με 20.000.000 ευρώ, ένα ποσό δηλαδή που μπορεί να ρίξει στο τραπέζι η διοίκηση της Ατλέτικο και το μοναδικό πρόβλημα σε αυτή την υπόθεση είναι το τι θα θελήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο Καβάνι φέρεται να αμείβεται με 10.000.000 ευρώ ετησίως και δύσκολα θα ρίξει τις απαιτήσεις του όσο συνεχίζει να σκοράρει. Αυτός, λοιπόν, παρουσιάζεται ως ο κυριότερος λόγος που ο Ντιέγκο Σιμεόνε "φοβάται" την περίπτωση του Ουρουγουανού, αφού η ηρεμία και η ισορροπία στ' αποδυτήρια αποτελεί βασικό μέλημά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ