ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μοναχή-οπαδός της Μπαρτσελόνα που τρολάρει ασύστολα την Ρεάλ

Η μοναχή-οπαδός της Μπαρτσελόνα που τρολάρει ασύστολα την Ρεάλ

Η αφλογιστία της Ρεάλ Μαδρίτης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έδωσε τροφή για αρκετά ειρωνικά σχόλια από πλευράς αντιπάλων, ωστόσο το πιο πετυχημένο έχει την υπογραφή μίας Αργεντινής μοναχής!

Ούτε... ματιασμένοι να ήταν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα, με τα αρνητικά αποτελέσματα να μην έχουν σταματημό και τον Τζουλέν Λοπετέγκι να βλέπει πλέον την καρέκλα του στην άκρη του πάγκου να τρίζει επικίνδυνα.

Διασυρμός από Σεβίλλη, λευκή ισοπαλία με τη συμπολίτισσα Ατλέτικο, πρώτη φετινή ήττα στο UCL κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα και ήττα στο 95' στην έδρα της Λεγανές περιελάμβανε το πικρό μενού, την ώρα μάλιστα που η Ρεάλ έχει συμπληρώσει 6 ώρες και 48 λεπτά χωρίς να έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Όλα αυτά έχουν κάνει τους αντιπάλους των πρωταθλητών Ευρώπης να στήνουν πάρτι, βλέποντας πως η μετάβαση στην μετά-Ρονάλντο και στη μετά-Ζιντάν εποχή μόνο εύκολη δεν είναι, και την ίδια ώρα τα social media έχουν "πάρει φωτιά".

Εκείνη πάντως που έχει καταφέρει περισσότερο από όλους να "πικάρει" την Ρεάλ είναι η Σουόρ Λουσία Καράμ, η Αργεντινή μοναχή που είναι γνωστή σε όλη την ισπανική επικράτεια για την αγάπη που έχει στην Μπαρτσελόνα.

Η μοναχή ζει εδώ και χρόνια στο μοναστήρι Σάντα Κλάρα της Μανρέσα και είναι αρκετά δραστήρια στα μέσω κοινωνικής δικτύωσης (τα χρησιμοποιεί πολλές φορές για να προωθεί πρωτοβουλίες της για ενίσχυση απόρων ή για να σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις), με το τιτίβισμα πάντως που έκανε πριν από δύο ημέρες και είναι αφιερωμένο αποκλειστικά και μόνο στην Ρεάλ Μαδρίτης να σημειώνει τεράστιο σουξέ.

Πάνω από 3.200 like και 736 retweet κατάφερε να συγκεντρώσει, με την μοναχή να γράφει τα εξής: " Γεια σας, κάποιος που καταλαβαίνει από τηλέφωνα θα μπορούσε να με βοηθήσει.

Δέκα ημέρες πριν ενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις για να ενημερώνομαι κάθε φορά που σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης. Και δεν γίνεται τίποτα, δεν λειτουργεί. Πάντα με χιούμορ".

Σημειώνεται ότι και λίγες ημέρες νωρίτερα, με αφορμή την ήττα από την Λεγανές στο "Μεντιτορόθα" που έφερε σε δύσκολη θέση τον Λοπετέγκι, η Σορ Λουσία Καράμ θυμήθηκε την αποχώρησή από την εθνική Ισπανίας και τη μετακίνησή του στην Ρεάλ και έκανε retweet σε σχόλιο άλλου χρήστη του Twitter, όπου ανέβασε φωτογραφία του Φλορεντίνο Πέρεθ... να λέει τα εξής:

"Ναι; Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου; Παίρνω για να επιστρέψω τον Λοπετέγκι. Ναι, έχω το εισιτήριο της αγοράς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ