ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανία: Πρώτο ματς με κόσμο ο τελικός του Copa del Rey

Athletic Bilbao fans celebrate at the end of the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. Athletic Bilbao won 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao fans celebrate at the end of the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. Athletic Bilbao won 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Ισπανική Ομοσπονδία έβγαλε το καλεντάρι για την νέα χρονιά, ενώ ανακοίνωσε ότι στόχος είναι ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα τα Χριστούγεννα, και συγκεκριμένα στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ρεάλ Σοθιεδάδ και Ατλέτικ Μπιλμπάο.

Η Ισπανική Ομοσπονδία έβγαλε το καλεντάρι για την νέα χρονιά. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Ως προς την επιστροφή του κοινού στα γήπεδα, το πλάνο είναι το πρώτο παιχνίδι που θα είναι ανοικτό στο κοινό, να είναι ο τελικός Κυπέλλου της σεζόν 2019/20, μεταξύ της Μπιλμπάο και της Σοσιεδάδ, ο οποίος θα γίνει τα Χριστούγεννα.

Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει όλα να κυλήσουν ομαλά με την πανδημία, ώστε το κοινό να είναι ασφαλές. Το iσπανικό Super Cup ορίστηκε για τον Ιανουάριο, ενώ ο τελικός Κυπέλλου για τη νέα χρονιά θα γίνει στις 17 Απριλίου. Στο πρωτάθλημα 6 αγωνιστικές θα διεξαχθούν μεσοβδόμαδα, δύο εκ των οποίων θα γίνουν στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ