Η Ένωση των ποδοσφαιριστών της Ισπανίας ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά της Ομοσπονδίας της χώρας για τη διαρροή των ηχητικών της σύσκεψής τους.

Σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στην Ομοσπονδία, εκπροσώπους της La Liga και της Ένωσης των ποδοσφαιριστών διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στις σχέσεις των τριών πλευρών μετά από αυτήν.

ADVERTISING

Ο λόγος είναι ότι την Τετάρτη (08/04) στην εκπομπή "El Larguero" του σταθμού "Cadena SER" παίχτηκαν παράνομα ηχητικά αποσπάσματα από τη σύσκεψη.

Η πλευρά των παικτών κατηγορεί τη διοίκηση της Ομοσπονδίας ότι ήταν εκείνη που έκανε τη διαρροή. "Ζητούμε άμεση απάντηση σχετικά με το εάν αυτή η καταγραφή, έχει πράγματι μεταφερθεί με ευθύνη της ή ανθρώπων της στον ραδιοσταθμό και για το κατά πόσον έχει τηρηθεί η δέουσα προσοχή, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιου είδους διαρροές.

ADVERTISING

Θα προβούμε σε νομικές ενέργειες κατά της Ομοσπονδίας,καθώς υπήρξε μια σαφής παραβίαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.