ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα - Θέλτα 4-1: Ο Βαλβέρδε είχε το θεό (Μέσι) μαζί του

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο σπουδαίος Μέσι έκανε φοβερά πράγματα στο Μπαρτσελόνα - Θέλτα 4-1. Ο Αργεντινός σημείωσε χατ-τρικ και τα δύο από τρία του γκολ προήλθαν από απευθείας εκτέλεση φάουλ (VIDEOS).

One man show για τον Λιονέλ Μέσι στο Μπαρτσελόνα - Θέλτα 4-1. Ο Όσκαρ Γκαρσία στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Βίγκο είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον Αργεντινό ο οποίος σε μία ακόμη βραδιά "μιλούσε" στην μπάλα και την έκανε ό,τι ήθελε.

Ο υπερπαίκτης των μπλαουγκράνα σημείωσε χατ-τρικ που στο σύνολο ήταν το 34ο στο ισπανικό πρωτάθλημα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Λέο ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αγωνιζόταν στην La Liga και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τον προσπεράσει.

Η παράσταση του ηγέτη της Μπάρτσα άρχισε στο 23ο λεπτό. Η Θέλτα μπήκε καλά στο ματς, πίεσε τους γηπεδούχους, αλλά στο 21' ο Αϊντού δεν εκτίμησε σωστά το διώξιμο που επιχείρησε να κάνει και η μπάλα βρήκε στο χέρι του, γεγονός που ανάγκασε τον ρεφ να δείξει την εσχάτη των ποινών. Εκεί, ο Μέσι πήρε την "στρογγυλή θεά" και έγραψε το 1-0:

Η θαρραλέα Θέλτα δεν το έβαλε κάτω και απάντησε στον πανίσχυρο αντίπαλο της με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 42' με τον Ολάσα.

Αυτό είδε ο Μέσι και... ζήλεψε. Είπε να το κάνει καλύτερα, είπε να γράψει ιστορία ξανά. Η Θέλτα πίστεψε πως θα πάει στο ημίχρονο με το 1-1, όμως ο Αργεντινός στις καθυστερήσεις με αριστουργηματική εκτέλεση έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Βαλβέρδε:

Και στο δεύτερο ημίχρονο το σόου συνεχίστηκε. Στο 48', ξανά, στημένη φάση για την Μπαρτσελόνα ή καλύτερα για τον Μέσι. Ο Λέο ζυγίζει τη φάση, εκτελέσει και σημειώνει το 3-1 και 52ο τέρμα του με αυτόν τον τρόπο, ενώ γίνεται ο πρώτος μετά το 2012 που κάνει χατ-τρικ από στημένες φάσεις. Γνωρίζετε ποιος ήταν ο τελευταίος; Ο Μέσι και πάλι:

Η Μπαρτσελόνα, βέβαια, δεν σταμάτησε στο 3-1 και τα τρία γκολ του Μέσι. Το μενού είχε και τέταρτο. Το τελικό 4-1 ήρθε από τα πόδια του Μπούσκετς. Ο εκ των αρχηγών της καταλανικής ομάδας δεν σκοράρει συχνά, ωστόσο κόντρα στην Θέλτα έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ:

Με την τεσσάρα και την εκπληκτική εμφάνιση του Μέσι οι... σκιές έφυγαν πάνω από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον οποίο στην Ισπανία γράφουν εδώ και μέρες πως η θέση του είναι επισφαλής. Όσον αφορά στην βαθμολογία Ρεάλ και Μπαρτσελόνα βρίσκονται στην κορυφή με 25 βαθμούς, ενώ εκκρεμεί το μεταξύ τους ντέρμπι.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ