ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Τι έβαλες πάλι ρε Μέσι; (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Τι έβαλες πάλι ρε Μέσι; (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε δύο φορές κόντρα στη Βαλένθια στο ισόπαλο 2-2 του Camp Nou κι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεπερνάει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τα είκοσι γκολ στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα αποδεικνύοντας ξανά ότι είναι ο κορυφαίος σκόρερ στον πλανήτη.

Πού θα σταματήσει φέτος ο σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, όμως προς το παρόν οδηγεί τους μπλαουγκράνα" εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση ενός ακόμα ισπανικού πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι με τις "νυχτερίδες" δεν οδήγησε το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε στη νίκη, αλλά με τα δύο προσωπικά του τέρματα γλίτωσε τους Καταλανούς από την ήττα.

Πλέον ο Μέσι έχει φτάσει τα 21 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα εκ των οποίων μάλιστα μόλις τα δύο έχουν προέλθει από το σημείο του πέναλτι, γεγονός που κάνει την έως τώρα επίδοσή του ακόμα πιο ξεχωριστή.

Η "μάχη" για το χρυσό παπούτσι συνεχίζεται πάντως με αμείωτη ένταση, με τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου να προσπαθούν να το κατακτήσουν, βοηθώντας παράλληλα και τις ομάδες τους να προελαύνουν στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ο Λιονέλ Μέσι προηγείται στη συγκεκριμένη κούρσα έχοντας φτάσει τα 21 γκολ (έχει και 10 ασίστ), ενώ ακολουθεί ο Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν ο οποίος έχει σημειώσει έως τώρα 18. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα της Σαμπντόρια ο οποίος είναι και ο καλύτερος σκόρερ της Serie A με 16 τέρματα. Τον ίδιο απολογισμό (16) έχει μέχρι τώρα και ο Αιγύπτιος στράικερ της Λίβερπουλ, ενώ από 16 έχουν επίσης ο συμπαίκτης του Εμπαπέ, Έντινσον Καβάνι και ο 23χρονος εξτρέμ της Λιλ, Νικολά Πεπέ.

Photocredits: AP Photo/ Manu Fernandez

Δείτε το βίντεο με την γκολάρα του Αργεντινού:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ