ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντιέγκο Κόστα: Όλες οι βρισιές που είπε στον διαιτητή Μανθάνο

Ντιέγκο Κόστα: Όλες οι βρισιές που είπε στον διαιτητή Μανθάνο

Ο Ντιέγκο Κόστα "στόλισε" τόσο αισχρά τον ρέφερι, Χιλ Μανθάνο που μέχρι και ο αντίπαλος, Ζεράρ Πικέ έτρεξε και του έκλεισε το στόμα για να σταματήσει ο Ισπανοβραζιλιάνος να βρίζει.

Τα ισπανικά Μίντια υποστηρίζουν πως γνωρίζουν τι έγραψε ο διαιτητής του ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης ( 2-0 τελικό αποτέλεσμα), Χιλ Μανθάνο στο φύλλο αγώνα για το περιστατικό της αποβολής του Ντιέγκο Κόστα. Το... κατηγορητήριο βαρύ για τον ιδιόρρυθμο επιθετικό από την Βραζιλία.

Στο 28' της αναμέτρησης, λοιπόν, ο ρέφερι αποβάλει τον Κόστα, επειδή ο έμπειρος επιθετικός του είπε: " Χ#$ πάνω στην π@$@#@ τη μάνα σου!"

Ωστόσο, ακόμη και μετά την κόκκινη κάρτα, ο παίκτης του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν σταμάτησε και σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Ισπανοί ρεπόρτερ ότι έγραψε ο Μανθάνο, τράβηξε το χέρι του διαιτητή όταν εκείνος επιχείρησε να δείξει κίτρινη κάρτα σε δύο άλλους παίκτες της Ατλέτικο και συγκεκριμένα στους Γοδίν - Φελίπε Λουίς.

Επίσης, οι... έξυπνες κάμερες των ισπανικών Μέσων "έπιασαν" τη στιγμή που ο Ζεράρ Πικέ έσπευσε και έκλεισε το στόμα του Ντιέγκο Κόστα, ενώ εκείνος φώναζε στον ρέφερι του φετινού ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός " ...είσαι π@#$@# γιος..."

Ο εκ των αρχηγών της Μπάρτσα, μάλιστα, φαίνεται να λέει στον αντίπαλό του " ...τώρα θα χάσεις τέσσερα ματς..."

Έτσι περιγράφει το επεισόδιο ο Μανθάνο, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, και πλέον αναμένουμε με αγωνία ποια θα είναι η τιμωρία του επιθετικού της εθνικής Ισπανίας, αλλά και το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ