ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρέγες: Το πόρισμα για το μοιραίο τροχαίο

Sevilla's Jose Antonio Reyes reacts after scoring against AEK Athens during a friendly soccer match at Olympic stadium in Athens, Saturday, Aug. 8, 2015. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
Sevilla's Jose Antonio Reyes reacts after scoring against AEK Athens during a friendly soccer match at Olympic stadium in Athens, Saturday, Aug. 8, 2015. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP

Ολοκληρώθηκε το πόρισμα των Αρχών για το τροχαίο που είχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες την 1η Ιουνίου του 2019 και στοίχισε τη ζωή του ίδιο και ενός ξαδέλφου του.

Σε θλίψη βυθίστηκε η ισπανική και παγκόσμια φίλαθλη κοινότητα πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν το ανήμερα του τελικού του Champions League η είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες έπεσε σαν κεραυνός στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Σεβίλλης, Ατλέτικο, Άρσεναλ, Ρεάλ, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρδοβα και Εξτρεμαδούρα σκοτώθηκε σε ηλικία 35 ετών σε τροχαίο, βυθίζοντας σε θλίψη και θρήνο ολόκληρη την Ισπανία.

Το πόρισμα των Αρχών βγήκε και επιβεβαίωσε πως ο ένας από τους δύο βασικούς λόγους που οδήγησαν στο μοιραίο ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε το όχημα που επέβαινε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Συγκεκριμένα υπολογίστηκε ότι πήγαινε με πάνω από 180 χιλιόμετρα την ώρα, όταν έσκασε το πίσω αριστερά ελαστικό που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Έτσι, οι πιθανότητες να αντιδράσει ήταν ελάχιστες και το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο.

Photo credits: AP Photo

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ