ΙΣΠΑΝΙΑ

Σεβίλλη - Μπιλμπάο 1-1: Οι Βάσκοι "φρέναραν" τους Ανδαλουσιάνους

Sevilla's Sergio Escudero, right, reacts during the Europa League group A soccer match between Sevilla and Dudelange at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Sergio Escudero, right, reacts during the Europa League group A soccer match between Sevilla and Dudelange at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Η Σεβίλλη έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να σπάσει το δίπολο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Μπιλμπάο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας μετά από το 1-1 στην Ανδαλουσία.

Η Σεβίλλη κάνει μία εξαιρετική πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας μέχρι στιγμής 35 βαθμούς στη βαθμολογία και είναι τρίτη πίσω από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ που έχουν 39 και 37 αντίστοιχα.

Οι Ανδαλουσιάνοι, μάλιστα, θα μπορούσαν την 19η αγωνιστική να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά, ωστόσο δεν τα κατάφεραν αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπιλμπάο.

Συγκεκριμένα, για την 19η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Σεβίλλη υποδέχθηκε την Αθλέτικ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό με γκολ του Κάπα. Η απάντηση των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 60'. Το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης προήλθε από αυτογκόλ του Νόυνεζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, κοντραρίστηκαν η Βαγιαδολίδ με την Λεγκανές. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν επίσης ισόπαλο 2-2. Με αυτό το σκορ η Λεγκανές δεν κατάφερε να ξεφύγει από την προτελευταία θέση της La Liga, έχοντας μαζέψει 14 βαθμούς. Η Βαγιαδολίδ από την πλευρά της έχει 21 και είναι 14η.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ