ΙΣΠΑΝΙΑ

Σεβίλλη: Ο Μόντσι θέλει τον Μπλαν για προπονητή

PSG head coach Laurent Blanc looks on from the touchline just prior to the start of the  Champions League round of 16 second leg soccer match between Chelsea and Paris Saint Germain, at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, March, 9, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
PSG head coach Laurent Blanc looks on from the touchline just prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Chelsea and Paris Saint Germain, at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, March, 9, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο 53χρονος Γάλλος προπονητής, Λοράν Μπλαν, ο οποίος είναι άνεργος από το 2016 αποτελεί τον πρώτο στόχο του τεχνικού διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι, για την τεχνική ηγεσία.

Ο Χοακίν Καπαρός θα παραμείνει, παρά το πρόβλημα λευχαιμίας που αντιμετωπίζει, στην τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο η αντικατάστασή του είναι αναπόφευκτη.

Για λόγους αμιγώς αθλητικούς που σε καμία περίπτωση δεν σχετίζονται με την κατάσταση της υγείας του, η οποία εξελίσσεται ομαλά προς το καλύτερο. Ο Μόντσι επέστρεψε στην τεχνική διεύθυνση των "νερβιονένσες" και πρώτος στόχος για τον πάγκο είναι ο Λοράν Μπλαν.

Ο 53χρονος Γάλλος προπονητής είναι άνεργος από το 2016, όταν κι απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν-Ζερμέν. Άλλωστε, ο Μόντσι ποτέ δεν έκρυψε την προτίμησή του και το θαυμασμό του για τη γαλλική αγορά.

O Μπλαν φόρεσε ως ποδοσφαιριστής στην Ισπανία τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (1996-1997), ενώ ως προπονητής εργάστηκε σε Μπορντό και εθνική Γαλλίας.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ