ΙΣΠΑΝΙΑ

Τεν Χαγκ: "Ο Ντε Λιχτ θα φύγει για Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν"

Ajax's Matthijs de Ligt, left, clears the ball past Juventus' Federico Bernardeschi during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Ajax's Matthijs de Ligt, left, clears the ball past Juventus' Federico Bernardeschi during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, μίλησε στη γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung" για το μέλλον του Ντε Λιχτ και την ομάδα που τελικά θα καταλήξει.

Η περίπτωση του Ματίας Ντε Λιχτ φαίνεται να βασανίζει την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου που θέλουν να τον αποκτήσουν από τον Άγιαξ, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του εξωτερικού.

Η καταλανική εφημερίδα "Sport" είχε γράψει ότι οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αίαντα και ότι ο δρόμος πια είναι ελεύθερος, καθώς οι Βαυαροί έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό.

Πάντως, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung" δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ντε Λιχτ να βρεθεί στο Μόναχο. Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι ότι δεν θα παραμείνει στο Άμστερνταμ.

"Δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει ο Ντε Λιχτ στον Άγιαξ, υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Θα μας αφήσει το καλοκαίρι, αλλά δεν ξέρω αν θα πάει στην Μπαρτσελόνα ή στην Μπάγερν" δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Επιπλέον, επαίνεσε τον 19χρονο και υποστήριξε ότι ο τρόπος παιχνιδιού του Αίαντα καθορίζεται από τις ηγετικές ικανότητες του νεαρού κεντρικού αμυντικού: "Η ομάδα μας παίζει με κουράγιο και δημιουργικότητα, εν μέρει επειδή ο Ντε Λιχτ είναι ο αρχηγός μας. Έχει κουράγιο, οι περισσότεροι Ολλανδοί παίζουν με την μπάλα στα πόδια, αλλά λατρεύω τον τρόπο άμυνάς του. Είναι κάτι καινούργιο εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τελείωσε τις φήμες για αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί ο πατέρας του
Φίλαθλος συγκρίθηκε με τον Ουντέρ και η Ρόμα τον κάλεσε να το αποδείξει
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ