ΙΣΠΑΝΙΑ

Το κλάμα του Ντιέγκο Κόστα στ' αποδυτήρια

Το κλάμα του Ντιέγκο Κόστα στ' αποδυτήρια

Ο Ντιέγκο Κόστα αρνήθηκε στ' αποδυτήρια της Ατλέτικο πως έβρισε τον διαιτητή Χιλ Μανθάνο, ενώ δημοσίευμα τον θέλει να έκλαψε κιόλας.

Ο Χιλ Μανθάνο ήταν καταπέλτης απέναντι στον Ντιέγκο Κόστα, σημειώνοντας στην αναφορά του ότι ο επιθετικός της εθνικής Ισπανίας τον εξύβρισε χυδαία και αναφέρθηκε ουκ ολίγες φορές στη μητέρα του με ατάκες, όπως: " Χ#$ πάνω στην π@$@#@ τη μάνα σου..."

Από την άλλη ο Βραζιλιάνος φορ, σύμφωνα με το SER, υποστήριξε στ' αποδυτήρια της Ατλέτικο ότι δεν καταφέρθηκε κατά του Μανθάνο, αλλά έβρισε τον εαυτό του και ο ρέφερι το παρεξήγησε! Επίσης, το ίδιο Μέσο υποστηρίζει ότι ο Κόστα ένιωσε τόσο αδικημένος που έβαλε τα κλάματα μετά από την αποβολή του.

Στην Ισπανία, πάντως, τα ρεπορτάζ δεν αποκλείουν το Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0) να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ιδιόρρυθμου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε. Το προσεχές διάστημα, βεβαίως, θα μάθουμε και την τιμωρία του παίκτη. Ο Κόστα αναμένεται να αποκλειστεί από τα επόμενα τέσσερα ματς των Μαδριλένων.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ