ΙΣΠΑΝΙΑ

Τον Χεσέ διώχνει και η Μπέτις

Real Madrid's Jese Rodriguez listens to a question during a press conference prior to the Champions League round of 16, second leg, soccer match between FC Schalke 04 and Real Madrid in Madrid, Spain, Monday March 17, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid's Jese Rodriguez listens to a question during a press conference prior to the Champions League round of 16, second leg, soccer match between FC Schalke 04 and Real Madrid in Madrid, Spain, Monday March 17, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Βαλίτσες για Παρίσι ετοιμάζει ο Χεσέ Ροντρίγκες, γιατί δεν έχει καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της Μπέτις να του δώσουν την ευκαιρία να απελευθερωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Χεσέ Ροντρίγκες, 27 ετών πλέον, πήγε δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μπέτις, τον Γενάρη, για ν' αναστήσει την καριέρα του αλλά όπως φαίνεται ούτε σε αυτή την ομάδα κατάφερε να πείσει πως αξίζει μία ακόμη ευκαιρία.

Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Χεσέ στο Παρίσι και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει...

Ο Χεσέ σε 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπέτις έχει σκοράρει μία φορά, γεγονός απαγορευτικό για την πρώην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να μπει σε συζητήσεις με τους Άραβες του Παρισιού, ενεργοποιώντας έτσι την οψιόν αγοράς του παίκτη που η πορεία του είναι φθίνουσα τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζουμε πως ο Χεσέ υπέγραψε στην Παρί το 2016, μεταγραφή από την Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 25.000.000 ευρώ και από τότε έχει δοθεί δανεικός σε Λας Πάλμας, Στόουκ και Μπέτις. Το συμβόλαιό του με το κλαμπ του Τούχελ εκπνέει το 2021, αλλά η Παριζιάνοι θα ψάξουν απεγνωσμένα κάπου να τον δώσουν το καλοκαίρι.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ