SUPER LIG

Γαλατασαράι: Θέλει τον Φαλκάο συμπαίκτη του Μήτρογλου

Monaco forwarder Radamel Falcao gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Club Brugge at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco forwarder Radamel Falcao gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Club Brugge at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Γαλατασαράι έκανε πρόταση στον επιθετικό της Μονακό, Ραδαμέλ Φαλκάο, αλλά ο Κολομβιανός το σκέφτεται ακόμη να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Το μέλλον του Ραδαμέλ Φαλκάο βρίσκεται μακριά από το Μονακό, καθώς είναι δεδομένο ότι αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα μετά από έξι χρόνια.

Άλλωστε, ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του. Μετά το ναυάγιο με τον Αντρέ Σίλβα τη Μίλαν, οι Μονεγάσκοι κινούνται για τον Μαριάνο Ντίαθ της Ρεάλ. Που θα πάει, όμως, ο Τίγρε; Σύμφωνα με τουρκικά και γαλλικά δημοσιεύματα η Γαλατασαράι έχει κάνει πρόταση στον 33χρονο Κολομβιανό διεθνή φορ.

Ο ίδιος, όμως, ακόμη το σκέφτεται. Οι δυσκολίες της γλώσσας, αλλά κυρίως ο σκεπτικισμός με τον οποίον αντιμετωπίζει η οικογένειά του τη μετακόμιση στην Κωνσταντινούπολη τον φρενάρουν από το να πει το ναι. Η τσιμπόμ προτείνει στον πρώην φορ των Ρίβερ, Πόρτο, Ατλέτικο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 5.000.000 ευρώ για να γίνει συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ