SUPER LIG

Ξανασμίγει με Μήτρογλου ο Ντουρμάζ!

Ξανασμίγει με Μήτρογλου ο Ντουρμάζ!

Ο Σουηδός πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, υπογράφει με τη Γαλατασαράι συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2.000.000 ευρώ και σμίγει ξανά με τον πρώην συμπαίκτη του στους ερυθρόλευκους, Κώστα Μήτρογλου.

Στην Τουρκία επιστρέφει ο Τζίμι Ντουρμάζ. Αυτή τη φορά όχι στην Άγκυρα, αλλά στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί βρέθηκε τη Δευτέρα (1/7) συνοδευόμενος από τον συμπατριώτη του ατζέντη, Μάρτιν Νταλίν.

Ο 30χρονος Σουηδός διεθνής πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ, αποδέχθηκε την πρόταση της Γαλατασαράι για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2.000.000 ευρώ!

Αρχικά η πρωταθλήτρια Τουρκίας πρότεινε ετήσιες απολαβές 1.500.000 ευρώ, αλλά ο Φατίχ Τερίμ επέμεινε στην απόκτησή του κι αναγκάστηκε ν' ανεβάσει την προσφορά της. Ο Σκανδιναβός ξεκίνησε από τη Φόργουορντ και το 2012 πωλήθηκε στην Γκεντσλέρμπιρλιγί αντί 600.000 ευρώ.

Το 2014 τον αγόρασε ο Ολυμπιακός αντί 2.000.000 ευρώ και τον πούλησε ύστερα από μία διετία (2016) στην Τουλούζ με το ίδιο ποσό. Στην τσιμπόμ ο Ντουρμάζ συναντά έναν πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα του Πειραιά.

Τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Μαρσέιγ στην ομάδα της γειτονικής χώρας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2020).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ