SUPER LIG

Μπεσίκτας: Κοντά σε Μιρτσέα Λουτσέσκου για τεχνικό διευθυντή

Turkey's head coach Mircea Lucescu stand prior to the UEFA Nations League soccer match between Turkey and Russia in Trabzon, Turkey, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo)
Turkey's head coach Mircea Lucescu stand prior to the UEFA Nations League soccer match between Turkey and Russia in Trabzon, Turkey, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo) AP

Η Μπεσίκτας βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τον πρώην προπονητή της (2002-2004), Μιρτσέα Λουτσέσκου, για το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Μπορεί η τελευταία του προπονητική εμπειρία, στην εθνική Τουρκίας, να μην κρίθηκε επιτυχής αλλά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο.

Ο 74χρονος Ρουμάνος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας για να επιστρέψει στην ομάδα της Πόλης από διαφορετικό πόστο. Σύμφωνα με ρουμανικά και τουρκικά ΜΜΕ ο πατέρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν, είναι κοντά στην ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή των Μαύρων Αετών.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν στην τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας τη διετία (2002-2004), ενώ έχει καθίσει στους πάγκους των εθνικής Ρουμανίας, Ντινάμο Βουκουρεστίου, Πίζα, Μπρέσια, Ρετζάνα, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ίντερ, Γαλατασαράι, Σαχτάρ, Ζενίτ και εθνικής Τουρκίας.

Photo credits: AP Images

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ