SUPER LIG

Στην Κασίμπασα ο Κουαρέσμα

Besiktas' midfielder Ricardo Quaresma gestures to his family before the Europa League Group I soccer match between Besiktas and Sarpsborg in Istanbul, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo)
Besiktas' midfielder Ricardo Quaresma gestures to his family before the Europa League Group I soccer match between Besiktas and Sarpsborg in Istanbul, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo) AP

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, καθώς μετά τη φανέλα της Μπεσίκτας θα φορέσει για την επόμενη σεζόν αυτήν της Κασίμπασα.

Η Μπεσίκτας ενημέρωσε το Σαββατοκύριακο τον Ρικάρντο Κουαρέσμα ότι δεν υπολογίζεται, του ζήτησε να βρει ομάδα και κατέστησε σαφές ότι αν δεν τα καταφέρει, τότε θα προπονείται μόνος για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τελικά ο 35χρονος Πορτογάλος βρήκε ομάδα. Μάλιστα, δεν θα χρειαστεί ν' αλλάξει χώρα. Δεν θα χρειαστεί ν' αλλάξει ούτε πόλη. Θα παραμείνει στην Τουρκία. Θα φορά τη φανέλα της Κασίμπασα, η οποία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο διεθνής εξτρέμ έκανε 227 συμμετοχές με τους "μαύρους αετούς", σημείωσε 38 γκολ και κατέγραψε 78 ασίστ. Παλαιότερα ο Κουαρέσμα έχει παίξει σε Πόρτο, Σπόρτινγκ, Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

Με την εθνική Πορτογαλίας έπαιξε 80 φορές και πέτυχε δέκα γκολ.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ